QBC

Quantum Balance Crystals

Quantum Balance Crystals (QBCs) zijn bijzondere sieraden waarin kristallen zijn verwerkt die tot doel hebben ons lichaam te herinneren aan zijn natuurlijke lichaams-resonantie van 528 Hz. Ze laten ons lichaam beter functioneren en daarmee het effect van electrosmog terug te dringen. In de kosmos zijn energieën aanwezig die vrij ter beschikking staan voor ieder organisme. Deze vrije energie (Chi of Tachion genoemd) worden door deze kristallen opgevangen en het lichaam pakt dit direct op — want dit is de oer-energie van het Heelal.

Ieder lichaam herinnert onmiddellijk deze energie en reageert daar op een bijzondere manier op. Dit moet je voelen! De meeste mensen ervaren hett als een sterke energie in hun hara, het levenscentrum enkele centimeters onder de navel; anderen zeggen een ervaring van ‘een boom’ te voelen zo vast staan ze in hun eigen lichaam. Het dragen van een QBS geeft een grondige balans waar niemand je uit kan duwen of trekken.

Door allerlei elektronische vervuiling in de atmosfeer is ons lichaam nauwelijks meer in staat zijn eigen basis energie te herkennen, te ontvangen en te handhaven. Met tot gevolg dat de energie-centra verstoord raken waardoor er zich op langere termijn  ziekten ontstaan. Lang voordat deze zich openbaren ontstaan emotionele en fysieke vermoeidheid, uitputting en stress.

528 Hz love frequency based meditation


Mensen die een QBC dragen ervaren een proces genaamd ‘Exponentiële Transformationele Centrering’ (ETC), dat wordt gekenmerkt door een fantastisch gevoel van kalmte en aarding. Enkele van de vele voordelen van ETC, zoals mensen dat melden zijn een betere balans, prestatie, kracht, uithoudingsvermogen, focus , helderheid, betere slaap, vitaliteit en een verhoogd gevoel van welzijn. Indien consequent gedragen, geniet de drager moeiteloos een uitbreiding en stabilisatie van deze voordelen.

Wanneer je interesse is gewekt voor Quantum Balance Crystals klik dan op het onderstaande plaatje:

QuantumBalanceCrystals_www.ishwara.nl

 Deze Crystallen zijn bij mij te bestellen via het contactformulier.

 

One Response to QBC