oprecht-Zijn is Essentie


verkrachting

Een heftig trauma zoals een verkrachting zal diep in de persoon ingrijpen. Een verkrachter leeft niet vanuit zijn eigen heldere ziele-leven, nee hij wordt voortgedreven door begeerte en vijandigheid en wordt geleefd vanuit de astrale wereld, de geestelijke wereld. Hij heeft demonen (dit zijn overleden personen ofwel ‘lifters’ met een kwalijke intentie) bij zich die hem aanzetten tot zo’n afschuwelijke en ont-krachtende daad. Tijdens zijn handelingen zal er grote angst zijn in de verkrachtte persoon, waardoor demonen erbij betrokken raken. Deze uitwisseling van onzichtbare en zichtbare daders én slachtoffers creëren de complexiteit van gevoelens en denken die vanaf nu ingrijpen op het leven van het slachtoffer.
Het is dus niet zozeer de zichtbare gebeurtenis die het leven tot een hel zal kunnen maken, maar vooral de mentale invloed die het zal hebben. Vandaar dat de toegepaste zgn. ‘medicatie’ zal lijkt te helpen omdat het de persoon verdoofd. Begrijp dat de gebeurtenis onder de verdovings laag gewoon door werkt en zelfs erger wordt. Er wordt hierdoor GEEN oplossing geboden.

Met de astrale wereld wordt bedoeld het onzichtbare gebied dat ook wel de hel, het vagevuur en de hemel worden genoemd. Wij noemen een mens ‘een mens’ zodra deze een lichaam bezit. Langzaamaan ontstaat er door dat persoon beheersing over gevoelens en denken. Voordat zijn lichaam sterft zijn er vele gedachten gedacht en emoties gevoeld, standpunten ingenomen. Loslaten van gebeurtenissen en hoe dit gedaan kan worden, daar wordt zelden in onderwezen. Helaas zitten sommige zaken erg vast.

Wat de mens meestal niet leert is hoe hzij deze energie weer ongedaan maakt, dus leeft alles voort. Nu komt de fysieke dood. Wat sterft er? Wie sterft er? Denk daar eerst eens over na.

Sterven de gedachten en emoties van een iemand die stierf in strijd en angst en haat tijdens zijn of haar leefde? Of zouden deze energieën in de geestelijke wereld – de astrale wereld – voortleven en verder uitwerken? Mijn ervaringen zeggen JA dat doen ze! Ook na de dood van het fysieke omhulsel leven mensen door. Hun gedachten en gevoelens waar ze aan vast hielden kunnen door leven. Alles dat niet tot rust is gekomen, heeft nog levenskracht en kan als vanuit die andere wereld mee liften met mensen. Getraumatiseerde overledenen kunnen als lifters voor extra verwarring in de mens zorgen. Deze kennis was duizenden jaren geleden al bekend in de oude Mysterie-scholen. Zeg niet, oh dat gebeurd mij niet want ik geloof er niet in, of zoiets. Dit werkt slechts als een pil van de dokter om het leven niet meer te beleven in zijn volle glorie. ‘Kop in het zand’ werkt niet echt.

De film “Six Sense” toont diverse voorbeelden van overledenen die hun angst en bedrog voortleven via anderen:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=VG9AGf66tXM

“The Sixth Sense”
zelfs de goed bedoelende psychiater ziet niet wat deze jongen ziet, maar deze man wil leren van een kind!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=3qqVQcZxpqA

scene from “The Sixth Sense”

The Sixth Sense – The Car Scene

httpv://www.youtube.com/watch?v=oEug8JqvXFU

The Sixth Sense – Münchausen Syndrome by Proxy/Poisoning Scene

hoe de stiefmoeder ingrijpt in het leven van haar stiefkind

Münchausen Syndrome definitie

Ook hier zal Kaivalya Counseling de uitweg naar een normaal leven mogelijk maken. De entiteiten; geesten; overleden mensen; soms demonen -de zwaardere entiteiten-, dienen behandeld te worden. Sommigen zeggen ‘naar het licht sturen’. Hoe kan je een levensvorm welke geen bewustzijn heeft over zijn / haar situatie, niet eens weet dat het geen eigen lichaam meer heeft, ergens naar toe sturen? Sommigen denken er mee te moeten ‘communiceren’. Dat is onmogelijk omdat het als een ‘ik-gevoel’ werkt en steeds binnen een vast patroon functioneert. Hulpverleners die ermee in gesprek gaan, al dan niet bewust, trekken veelal foute conclusies over ‘de patiënt’ en maken de situatie enkel erger.

Kaivalya Counseling maakt deze levensvormen -ooit mens geweest- wakker uit de droom waarin zij leven. Vaak een getraumatiseerde droom waarmee deze -zonder dit bewust te zijn en te doen- als het ware meeliften via de aura / energie / lichaam van de betrokkene. In dit voorbeeld van degene die de verkrachting meemaakte. Daarom worden het ook lifters genoemd.

Deze levensvormen leven hun drama’s, hun trauma’s uit via mensen in een lichaam wiens bewustzijn getraumatiseerd is geraakt, minder, of tijdelijk minder stabiel doordat er geen veilige situatie is. Kinderen zijn er o.a. erg gevoelig voor. Een veilig gezinsleven is voor hen een voorwaarde. In de meeste gevallen, wanneer er voldoende rust in de persoon is, te herstellen zonder enige vorm van medicatie.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=RO6e8dt8iNQ

The Sixth Sense Full Movie

En nu de hele video, helaas in het Engels. Ik herken er de meeste rollen in vanuit mijn eigen leven. Een soms schokkend herkenbare video. Beslist een aanrader voor open-minded people.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.