oprecht-Zijn is Essentie


reincarnatie counseling zinvol

Waarom Reïncarnatie Counseling zinvol is

Het volgende nieuws van vandaag 28 oktober 2013 komt net bij me binnen:

De 16-jarige Liz liep na haar opa’s begrafenis naar huis toen zij door zes mannen werd overvallen die haar eerst om de beurt verkrachtten, en haar bewusteloze lichaam daarna in een 6 meter diep rioolgat wierpen. Hun straf? De politie liet hen het gras maaien bij het politiebureau om hen daarna vrij te laten! Het verhaal van Liz heeft overal in Kenia voor een schokgolf gezorgd en politici en politie staan nu onder druk om te reageren en in actie te komen. Maar vrouwenrechten groepen in Kenia zeggen dat niets werkelijk zal veranderen tenzij de wereldgemeenschap de schijnwerpers op ze zet. Zij roepen ons dan ook met klem op de zaak van Liz als een keerpunt te markeren in de verkrachtingsepidemie die Kenia in zijn macht houdt.

verkrachting

Iedereen lijkt zijn straf te ontlopen – Niemand is in actie gekomen tegen de verkrachters noch is er iemand in actie gekomen tegen de politieagenten. Vrouwengroepen van over de hele wereld hebben ons gevraagd wereldwijd de noodklok te luiden om eindelijk voor gerechtigheid te zorgen.

Zowel verkrachters als het verkrachtte meisje zullen eens opnieuw in een ander lichaam geboren worden, dat is de Wet van het Universum. Beiden, daders en slachtoffers zullen ter verantwoording geroepen worden en dat gebeurd o.a. door zélf te lijden en / of wederom geconfronteerd te worden met de mogelijkheid iemand te verkrachten (of te kiezen dit niet te doen). Het kan ook de situatie worden dat ze verkracht worden om het lijden dat daar mee te maken heeft te voelen. De Wet van Karma geldt voor ons allen.

Dit alles totdat de mens de bewuste keuze maakt om met eerbied zijn medemensen te benaderen. Een versnelling in zo’n proces geeft Kaivalya Counseling. Waar het om gaat is dat we leren processen die wij ooit gestart zijn te stoppen. Dát is de betekenis van ‘AUM Namaha Shiva‘. Het betekent voor mij dat wanneer hetgeen dat ik creëer (door woord, gedachte of daad = Namaha)niet overeenkomt met de Goddelijke bedoeling (= AUM) dan dien ík dat te vernietigen / te transformeren in mij zelf (= Shiva).

AUM staat voor de scheppende kracht dat in onze cultuur de betekenis ‘God’ heeft. Shiva kennen wij in onze cultuur niet, het is een Hindu begrip en staat voor ‘de Vernietiger ‘.

Het is het de-creërende proces dat transformatie door bewustzijn tot gevolg heeft. Ik zie zowel God als Shiva niet buiten mij, maar het zijn de scheppende krachten in mij en door mij. Ik ben degene die creëert door gedachten, woord en/of daad. Hier uit volgt dat ik verantwoordelijk ben voor mijn creaties. Wanneer mijn daden niet in overeenstemming zijn/waren met de Goddelijke bedoeling zal ik zélf deze acties dienen te de-creëren. Dat is de wet van Karma.

ohm_namaha_shiva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.