oprecht-Zijn is Essentie


is er leven na de dood?

In ieder geval is het zo dat het lichaam dat wij zien zal sterven. Alles dat leeft zal sterven. Mijn ouders zijn gestorven. Maar zijn ze dood? Mijn ervaring is NEE. Ja, hun verschijningsvorm en persoonlijk leven als ouders van een aantal kinderen is voorbij. Dat is dood. Maar is hun geestelijke aanwezigheid dood?

Met mijn moeder maakte ik 2 dagen vóór haar heengaan een overeenkomst die luidde: “Kom je even langs vóórdat je naar de hemel gaat? En wil je me laten weten of het allemaal echt is?” Haar antwoord bij leven was: “Ja, jochie dat zal ik doen”. Twee dagen later was ik zo’n 200 km van haar verwijderd en ze kwam langs! Ik voelde een aanwezigheid en daarna kreeg ik de gedachte ‘moeder is dood’ en weg ging die aanwezigheid. De indruk dat mijn moeder haar lichaam had verlaten bleef over. Dit gebeurde ’s avonds om 22:10. Het energie-lichaam had nog 40 minuten nodig om haar fysieke lichaam los te laten. Om ca. 22:50 trad haar officiële dood in. Ik wist dit dus al 40 minuten eerder. Later bleek dat mijn broer om die tijd bij haar was en omstreeks 22:10 u. tegen haar heeft gezegd “Moeder ga maar, het is goed zo.” Als een soort toestemming om haar lichaam los te laten en naar de andere kant te gaan, waarna haar aanwezigheid veranderde, zo mijn broer mij later vertelde.

Dat ik jaren later deze ervaring nodig had om mensen te helpen om los te komen van de ongeziene – geestelijke – wereld wist ik nog niet.

Vele malen heb ik later de aanwezigheid van de Ziel van ‘mijn moeder’ nog mogen ervaren. In alle gevallen kwam ze met een aantal mensen welke getraumatiseerd in de geestelijke wereld –de astrale wereld– ronddoolden. Ik mocht ze dan door hun trauma’s heen coachen, waarna ze vrij raakten om in hogere rijken te vertoeven.

Zelfs mijn overleden vader heb ik een aantal jaren geleden leren kennen in een nieuw jong lichaam. Tijdens mijn leven met hem had ik geen groots contact, slechts de jaren en vooral het moment vóór zijn dood hadden we pas echt contact. Nu ken ik ‘hem’ beter en met veel liefde is dat kennen gevuld. Natuurlijk is het niet ‘mijn vader’, deze rol is voorbij, maar mijn herinnering aan zijn persoon is er nog steeds. Nu zonder pijnlijke herinneringen en verlangens naar alles wat ik niet kreeg; dat is voorbij, ik ben gestorven aan deze gedachten en emoties. Dát is ook de functie van het creatieve proces dat leven heet. Al wat wij creëerde aan denken en emoties dient te sterven, ofwel op te gaan in harmonie. Dát was mijn klus, mijn vader met zijn gedrag en afwijzing was een speler in mijn levens-spel. Hij liet mij veel zien waar ik niet mee in harmonie kon zijn. Ik dacht eerst dat hij de oorzaak er van was, nu weet ik beter. Het waren mijn ideeën er over welke mij dwars zaten.

De mens maakt zich niet druk over zijn gedachten en emoties, maar wanneer de actie uitvoert) niet ‘sterven’ in het moment, wanneer deze niet ophouden te bestaan leven ook deze voort. Hiermee is het ‘Collectief Onderbewuste’ gevuld. Allerlei gedachten en emoties zweven vrij rond door het universum. Het is maar net waar ik op aangesloten ben of ik ze ontvang of niet. Als ik ze ontvang zijn ze dan van mij? Nee, alleen als ik ze me toe eigen en er op door borduur.

De aloude mantra “AUM NAMAHA SHIVAYA” betekent niet voor niets dat iedere creatie (NAMAHA staat voor naam, creatie, gedachte, schepping) welk niet overeenkomt met de Harmonie van de Oorspronkelijk bedoeling (OM, Brahma, God, Allah) door de schepper er van (de mens die de actie deed) gedecreëerd moet worden. Shiva staat voor de de-creator in ons; wij zijn degene die de harmonie dienen terug te brengen, dat wil zeggen een poging doen om de communicatie herstellen, conflicten op te lossen, excuses te maken en wat al meer. Dus dienen wij ons te verheffen tot het goddelijk vermogen van SHIVA. In die zin zijn wij Goden. Wij kunnen zaken creëren en dienen te decreëren wat oud of niet meer voldoende blijkt te zijn.

Let wel dat alles dat ik over de ongeziene wereld kan zeggen in beeldspraken uitgelegd zijn; het fijne ervan is niet in de juiste woorden te bevatten. Let dus niet op de woorden maar luister naar de boodschap en die is o.a.: Wij zijn niet alleen. Wij zijn meer dan de zichtbare en voelbare wereld.

Alleen zij die vastzitten aan het zichtbare en denkbare zijn gevangen. Gevangen in hun ideeën totdat ze ontdekken hoe dit op te lossen

Heb je last van het onzichtbare dan is er veelal hulp mogelijk. Alles wat hardnekkig blijft voortbestaan kan jouw Essentie niet zijn, dus kan Kaivalya Counseling je van dienst zijn.

One Response to is er leven na de dood?

  • W. Johanna Bleumink says:

    Hartelijk dank dat je deze informatie wilt delen. Het is ook hele persoonlijke informatie.
    W. Johanna Bleumink
    Counsellor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *