oprecht-Zijn is Essentie


Pedo?


gIshwara Verkerk Pedofiel?
Smaad en Laster – lees het hier!

Het is belachelijk dat ik mij genoodzaak voel me te verdedigen voor bovenstaande aantijgingen gedaan op internet om mijn persoon te schaden.
Het is ozen rajneesh ofwel rahnish agarwal, de creator can deze walgelijke onzin, die de pedofiel is! Lees onderstaand of lees mijn website voor leukere zaken.

In het geval dat je op deze pagina komt omdat je teksten als Ishwara
Verkerk is (g)één pedofiel
vond, dan hier mijn verhaal. Een jaar lang heb ik gezwegen, dan nu maar op mijn eigen website de waarheid over de schoft die mij dit flikt. Doe je eigen onderzoek wanneer het onderwerp jouw interesse heeft. Mijn familie kent de ware toedracht rond dit misselijke mannetje dat zich voordoet als een verlichte.

Mijn handen en gedachten zijn vrij van ieder sexueel of anderszins crimineel verleden. Ozen rajneesh heeft dit verzonnen en hijzelf geeft blijk een psychopaat te zijn.

De waarheid: Eind juli 2014 kwam mijn ex partner naar mij toe en vertelde mij dat haar dochter (toen 18 jr) in de klem zat van rajneesh (toen 55 jr) die wij als vriend beschouwden. Onze dochter, inmiddels een volwassen vrouw, was mijn zorgdochter vanaf haar 3e jaar; een lief en goed mens. Na een vakantie bleek ze willoos en zonder levenslust om verder te gaan met haar studie. Ze zat vast in een loverboy-affaire. Wat een schrik.

Deze loverboy was niemand minder dan de smeerlap achter deze en andere ‘spirituele’ websites zoals ‘ozentherealstory
Dit is een grote FAKE-NEWS website met verhalen en ‘bewijsmaterialen’ geokestreerd door de leugenaar en sexueel geobserdeerde rajneesh / ozen / ozenrajneesh / oshococom en ga zo maar door. Lees hier het ware verhaal.

Nadat ik met vrienden de handel en wandel van deze misdadiger Rajnish Agarwal en een aantal van zijn (sexuele)misdrijven op internet plaatste gooide hij internet vol met zijn leugens en bedrog over ons

De waarheid over mr. ozen rajneesh lees je wanneer je op voorgaande link klikt en is volstrekt anders dan wat hij de wereld doet geloven. Hij is een leugenaar, misdadiger, stalker en gestoorde idioot van de ergste soort! Alles wat hij vertelt op zijn website’s zijn grove leugens.

De verhalen over door mij verrichtte handelingen zijn geheel verzonnen én opgetekend door Rajnish Agarwal.
Hij maakt zich bekend onder diverse namen zoals oshorajneesh, rajneesh, ozen_rajneesh, osho cocom en andere. Ja, een crimineel verzint vele uitvluchten.
Als gewiekste Indiër houdt hij zich op in zijn ressort (betaalt van gestolen geld van mensen die meditatie zoeken) in Mexico.
Many lies are made up by that rotten sick-person: 
the Indian loser Rajnish Agarwal, aka ozenrajneesh
aka thepredatorozenrajneesh

Helaas moet ik dit schrijven omdat internet door deze crimineel met zijn
handlangers misbruikt wordt en de instanties als Facebook en Google
geheel niet mee willen werken deze troep en nog veel meer uit de
zoekresultaten te halen.

Ik weet welk bedrijf hij in huurde om zijn schofterige leugens met veel gestolen dollars hoog in zoekmachines als Google te krijgen.
Google weigert hier ook maar iets aan te doen!
https://ozentherealstory.com/nl/ishwara-verker-pedophile-child-molester/
ThE BIGGEST LIE EVER TOLD! READ HERE THE TRUE STORY!