oprecht-Zijn is Essentie


drugsgebruik, gevolgen en schoon raken

Drugs zijn zo oud als de mensheid zelf, en ze kunnen zeker een onschatbare waarde vervullen. Ik ben tegen drugs om reden dat mensen al voor duizenden jaren verslaafd zijn aan de drugs.
Het ziet er vreemd uit: Drugs zijn in staat om je een hallucinerende ervaring te geven die verder gaat dan deze alledaagse wereld. Dát is nu juist de ervaring die wordt gevonden door middel van meditatie.
Meditatie brengt je naar de echte ervaring en drugs geeft je slechts een hallucinatie, een droom-achtige ervaring, maar zeer vergelijkbaar. Mediteren is moeilijker, drugs gemakkelijker en goedkoop. Vergeet niet dat de behoefte aan drugs vooral een geestelijke behoefte is.

Het resultaat bij Meditatie is dat de omwentelingen, het almaar produceren van gedachten en gevoelens ophouden te bestaan. Hiervoor in de plaats komt een geestelijke / mystieke ervaring van rust, stilte en aanwezigheid die daarna doorvloeit in het dagelijks bestaan.

De mens is niet tevreden met zijn alledaagse bestaan. Hzij wil iets meer weten, hzij wil iets meer zijn. Het gewone leven lijkt veelal zo vlak, zo zinloos. Van jongst af aan worden we geconfronteerd met onzekerheden, angsten. Ouders voelden zich niet op hun gemak en gaven dit al door aan de ongeborene om er  daarna nog meer scheppen van hun ruzies, conflicten en problemen bij op te laden. Arme kinderen die later op ‘volwassenen’ lijken. Wie heeft hier géén last van ondervonden. Om dit te ontvluchten gaat ieder op zijn/haar manier aan een ‘drug’. Hoeveel ‘volwassenen’ lopen er niet rond als gebroken kinderen?
Het leven op zich geeft geen extase, geen vreugde. Integendeel, het geeft je steeds meer leed, angst, ziekte, ouderdom en tenslotte de dood. Hierdoor hebben we t.v. en vakantie nodig en steeds meer ‘speeltjes’ om deze leegte niet te kunnen voelen. Als dit leven alles is, dan lijkt zelfmoord de enige uitweg.

Drugs als uitvlucht is tegenwoordig heel gewoon

Het vertoeven onder de bedwelmende dampen van welke drugs dan ook heeft tot gevolg dat jouw Bewustzijn bedwelmd wordt en het onbewuste van het Collectieve denken vat op jou kreeg en heeft. Zelfs marihuana heeft zijn gevolgen zo ik ondervond bij het helpen bij vastgelopen levens van diverse personen. Na 20 jaren van ellende hadden ‘de lifters’ nog steeds hun invloeden op de levens van de personen. Het versterkte nog steeds de ellende die men ten tijde van het innemen van de drugs had. Het collectieve denken ‘dat het allemaal niet zo erg is’ blijkt een ramp te zijn! Het is niet handig te denken dat het bij jou anders is.

Je nam de drugs ómdat je je niet gelukkig, niet voldaan voelde met tot gevolg dat je gelijksoortige energie aantrekt!! Hoe mooi deze energieën zich ook voordoen, het zijn energieën uit de lagere astrale werelden! De ‘hel’ of het ‘vagevuur’ om het maar eens volgens het christelijke jargon te duiden. Het komt uit de onderwereld, laat hier geen misverstand over bestaan. Deze energieën (lees entiteiten) liften vanaf dat moment met je mee en bepalen je leven in bijzondere mate. Verslaving is niets anders dan jouw lager ego én deze wezens voorzien van de nodige lage gevoelens. Hierdoor gaan vrijwel al deze mensen naar de klote! De zgn hulpverlening zal je NOOIT ‘helpen’ met deze wezens want voor hen bestaan ze niet.

Clean worden van drugs

Ik kan je wél helpen in de zuiverste betekenis van dit woord. Alleen JIJ en ALLEEN JOUW WILSKRACHT kan en moet de motor hiertoe zijn. JIJ hebt deze lagere emotionele wereld gemaakt tot jouw ‘vrienden’ en deze lieden gaan echt niet vanzelf weg. JIJ en enkel JIJ moet jouw frequentie van leven verheffen door Wilskracht en Daden!! Enkel in dát geval kun je steun bij mij vinden en dán kan ik de verantwoordelijkheid nemen voor die lagere frequenties / entiteiten / lifters die jij door jouw hobby en ellende van weleer aantrok. Ik ben in staat om deze entiteiten uit jouw energieveld/aura/etherisch lichaam te halen en deze lieden naar een hoger plan in het universum te brengen.
Ook bij deze counseling sessies krijg jij een maand garantie op kwaliteit en resultaat, onder voorwaarden dat je je aan je eigen met mij gemaakte afspraken houdt.
Je zal versteld staan over wat er kan gebeuren in een zo korte tijd van samenwerking.

Hier volgen twee teksten in het Engels van 2 zeer vooraanstaande gerealiseerde mannen die leefden in de vorige eeuw:

Yoga is beter dan drugs! – Jiddu Krisnamurti

Lees dan dit artikel – uitspraken van Jiddu Krishnamurti

vergeet ook deze tekst niet! Het zal je uit je droom halen.

LSD: A Short Cut to False Samadhi by Osho

Een uiteenzetting van Osho over het gebruik van LSD.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=9PkjfMW3I0I

Osho over drugs